Koulutukset & kurssit

Thaijoogahieronta on kuin pyhä tanssi. Se on luottamusta, antautumista ja sanatonta kommunikaatiota kahden ihmisen välillä. Tämän tanssin jakamiseksi ja oppimiseksi tarjoamme eripituisia työpajoja, kursseja ja koulutuksia

Tämän värikkään, kokonaisvaltaisen hoitomuodon oppiminen ei ole erilaisten tekniikoiden ja liikesarjojen ulkoa opettelemista.

 • Se on (uudelleen) oppimista: kuinka päästää irti, olla avoin, antaa sydämestämme ja olla läsnä.
 • Se on hyväntahtoisuutta, myötätuntoa, iloa, vapautta ja mielen tyyneyttä. Se on ymmärrystä niin omien kuin toisenkin ihmisten kärsimyksiä kohtaan.

Thaijoogahierontakurssi onkin aina henkinen kokemus, se on muutoksellinen ja parantava matka itseesi.

Kaikkien koulutustemme perustan luovat läsnäolo, huolenpitoa, kosketus ja liike. Oppiminen on käytännön läheistä.

Tulevat koulutukset

Peruskoulutus

Peruskoulutus on avoin kaikille eikä aikaisempaa kokemusta tarvita, sillä se soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisille. Halusit sitten antaa hyvän hieronnan perheenjäsenille ja ystäville tai laajentaa ammatillistasi osaamistasi.

 • Itseä varten sekä muiden iloksi
 • Hierojille/ fysioterapueteille hoitotyön ammattilaisille työn tueksi.
 • Joogaopettajille, joogan harrastajille, tanssijoille
 • Uutta ammattia aikoville
 • Pariskunnille
 • Kaikille kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille

Peruskurssi on pitudeltaan 10-12 päivää (kurssipaikasta riippuen).

Perukurssi voidaan järjestää yhtäkestoisena retriittinä tai se voidaan jakaa kahteen osaan:
Thaijoogahieronta 1 ja 2 jolloin osien pituudet ovat 5 tai 6 päivää.

Thaijoogahieronta 1

– Hoitomuodon perusteet, (periaatteet ja rakenne) -Kosketus, läsnäolo, painovoima

Tämä kurssi vie meidät thaihieronnan perusteiden äärelle ja pääset perehtymään thaijoogahieronnan maailmaan laaja-alaisesti. Kurssin aikana keskitymme rakentamaan hyvän ja vankan perustuksen harjoittelullesi.

Perehdymme muunmuassa:

 • Painovoiman hyödyntämiseen ja oikeaoppiseen ergonomiaan. Opimme liikkumaan turvalliseti itseä ja energiaa säästäen sekä käyttämään koko kehoa niin venytyksissä kuin hierontatekniikoissakin.
 • Kosketuksen vaikutukseen. Opimme koskettamaan läsnäolevasti ja kokonaisvaltaisesti.
 • Läsnäolon merkitykseen. Opimme läsnäoloa hengityksen ja kosketuksen kautta sekä maadoittumaan ja ollemaan läsnä siinä mitä teemme.

Opimme energialinjojen perusteet ja kuinka työskennellä niillä. Opimme tekemään turvalliseti koko kehon hieronnan ( kesto 1,5 h- 2 h ).

Thaijoogahieronta 2

-Hoidon virtaus, vaikutus ja kokonaisvaltaisuus

Peruskurssin toisella osalla kertaamme ja syvennämme jo oppimaamme. Opimme uusia tekniikoita ja toimintatapoja. Lisäämme mausteeksi myös dynaamisia hoitotapoja.

Keskitymme muunmuassa:

 • Hieronnan virtaavuuteen ja liikkeen helppouteen. Opimme siirtymään sulavammin liikkestä toiseen.
 • Hoitamaan ja koskettamaan tarkemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Opimme hoitamaan myös kipualueita.

Opimme intentiivisutta ja hierottavan kuuntelua käsiemme kautta.

Jatkokoulutukset

Dynaaminen thaijoogahieronta

5-6 päivän pituinen jatkokoulutus, joka on avoin kaikille vähintään yhden peruskolutuksen (10-12 päivää) suorittaneille thaijoogahieronnan harjoittelijoille. Oma säännöllinen harjoittelu on plussaa. Tarkempi kurssikuvaus tulossa myöhemmin.

Syventävät jatkokoulutukset

Eri osa-alueisiin keskittyviä 2-6 päivän pituisia koulutuksia motivoituneille harjoittelijoille ja ammattilaisille. Tarjoavat mahdollisuuden sekä syventää että laajentaa omaa osaamistaan. Pääsyvaatimukset vaihtelevat koulutuksen mukaan.

Lyhyemmät tapahtumat

Workshopit / työpajat

Tarjoamme 1-3 päivän pituisia työpajoja. Työpajojen pituus ja sisältö vaihtelevat tarpeiden ja toiveiden mukaan. Työpajoista löydät lisätietoa kurssi- ja koulutuskalenterista.

Temppeli-illat

Temppeli-ilta on 3-4 tuntia kestävä kaunis ja tunnelmallinen thaijoogahieronta-ilta.
Ilta koostuu läsnäolosta, irtipäästämisestä, huolenpidosta ja hoitamisesta. Se tarjoaa mahdollisuuden pysähtymiselle, rentoutumiselle ja huomioiduksi tulemiselle. Illan pääpaino on hieronnassa, mutta se voi sisältää myös joogaa, meditaatiota tai muita liike- ja läsnäoloharjoituksia. Illan aikana teemme ohjatun hoitosarjan, eli pääset tekemään ja vastaanottamaan hierontahoidon.

Liikkuvat Palvelut. Tulemme luoksesi.

Tarjoamme palveluitamme joustavasti ympäri Suomen niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Suunnittelemme toiveiden ja tarpeiden mukaisen koulutus- ja hyvinvointipaketin. Jos sinulla on tai tiedät viihtyisän tilan (esim. jooga-, pilates- tai hyvinvointitila) ja haluaisit thaijoogahierontaa paikkakunnallesi, ota rohkeasti yhteyttä ja järjetetään yhdessä sopiva tapahtuma.

TERVETULOA MUKAAN THAIJOOGAHIERONNAN KIEHTOVAAN MAAILMAAN!

Oppimaan uutta | Rauhoittumaan | Kasvamaan yhdessä | Syventymään hyvinvointiisi.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Pasi Kuusela
Puh. 041 504 9282
contact(at)pasikuusela.com

Kauppatie 4
27500 Eura

[efb_likebox fanpage_url="Thaijoogahieronta-Suomi-881450175377479" box_width="300" box_height="" locale="fi_FI" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="0" small_header="0" hide_cta="0" animate_effect="No Effect" ]