Pasi Kuusela

Thaijoogahieronta opettaja | Hierojan EAT | Koulutettu hieroja | Joogaohjaaja

PASI KUUSELA on terapeutti ja joogaohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hoitotyöstä ja kehon kanssa työskentelystä. Vuosien varrella hän on harjoittanut ja opiskellut monia erilaisia ​​hoitomuotoja kuten: thaijoogahieronta, osteothai, kraniosakraaliterapia, klassinen hieronta, urheiluhieronta ja jooga. Hoitamisessa hän uskoo kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja läsnäolevan kosketuksen voimaan.

Pasi on erittäin kiinnostunut kehon ja mielen liikkeistä ja toiminnoista sekä tietoisuuden ja läsnäolon merkityksestä. Tämä intohimo onkin johdattanut häntä matkustamaan ja oppimaan eri opettajilta ympäri maailmaa. Tällä hetkellä matkustamisen ja opiskelun ohessa Pasi työskentelee ja ohjaa omalla hyvintointistudiolla Eurassa sekä järjestää työpajoja niin Suomessa kuin Euroopassakin.

Pasin lämmin hymy ja lähestymistapa elämään tekee hänen tavasta jakaa tietoa erittäin ainutlaatuisen kokemuksen. Hänen toiveenaan on, että jokainen ihminen oppisi kuuntelemaan, ymmärtämään ja hoitamaan omaa kehoaan ja mieltään paremmin.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Pasi Kuusela
Puh. 041 504 9282
contact(at)pasikuusela.com

Kauppatie 4
27500 Eura

[efb_likebox fanpage_url="Thaijoogahieronta-Suomi-881450175377479" box_width="300" box_height="" locale="fi_FI" responsive="1" show_faces="1" show_stream="1" hide_cover="0" small_header="0" hide_cta="0" animate_effect="No Effect" ]